Satse på ruletten

Det finnes mange måter å satse penger på, når man spiller rulett. Her har vi satt opp en enkel oversikt over de forskjellige måtene og stedene man kan satse penger på når man spiller. Man skiller gjerne mellom innside bets og outside bets, hvor det førstnevnte er veddemål som settes inne på tallfeltet, og outside bets settes, som navnet indikerer, på utsiden.

Innside Bets

Straight Bets

- Disse er de enkleste formene for innsats, det betyr at du skal satse på et nummer og hvis du treffer riktig, vil du bli utbetalt 35 ganger innsatsen. (enkelte casinoer gir 36) Dette er gjerne den typen innsats man ser på film, men er faktisk noen av de dårligste veddemålene man kan gjøre.

Gate Bets

- Her vil du ha sjansen til å tippe på tre numre for en lik sum med penger. For å gjøre et gate bet, må du legge chipsene dine på linjen utenfor det nummeret du ønsker å tippe på. For riktig tipping, vil du få tilbake 12 ganger innsatsen.

Split Bets

- Dette bettet gir deg muligheter til å tippe på to numre som er plassert ved siden av hverandre. For å gjøre et split bet, må du posisjonere dine chips på den linjen som separerer disse to nummerere. For riktig tipping, vil du få tilbake 18 ganger innsatsen.

Linje Bets

- Dette er et bet på seks nummer over to rader. Du må plassere dine chips akkurat som i gate bets, bare at de må plasseres på den kryssende linjen mellom disse to radene. For riktig tipping, vil du få tilbake 6 ganger innsatsen.

Hjørne Bets

- I dette tilfellet, vil du ha muligheten til å plassere et bet på 4 numre. For å gjøre dette bettet må du putte chipsene dine på det punktet hvor disse numrene møtes. For riktig tipping, vil du få tilbake 9 ganger innsatsen.

Outside Bets

Rød eller Svart

- Dette tillater deg å legge inn innsatsen på det fargede nummer, rød eller svart. Det er et enkelt bet og er det klassiske dame veddemålet på film…. For riktig tipping, vil du doble innsatsen.

Oddetall eller Partall

- Ganske lik den forrige typen, men dette alternativet lar deg satse på enten oddetall eller partall. For å legge inn innsats på dette bettet, må du legge inn chipsene dine på det markerte feltet på bordet. For riktig tipping, vil du doble innsatsen.

Rad Bets

- Hvis du ser på et roulette bord, vil du se tre områder markert med «2 til 1″ som representerer de individuelle radene. Hvis du tipper på en av disse radene, og et nummer dukker opp innenfor denne raden vil du For riktig tipping, vil du få tilbake 3 ganger innsatsen.

Dusin Bets

- Dette bettet gir deg sjansen til å velge enten første dusin (1 til 12), andre dusin (13 til 24) og tredje dusin (25 til 36) av numre. For riktig tipping, vil du få tilbake 3 ganger innsatsen. Dette var en kort og enkel oversikt over de forskjellige muligheten man har til å satse penger på i rulett, strategien man velger er helt og holdent opp til hver enkelt, men som vi ser, så gir enkelt tall faktisk litt dårligere tilbakebetaling enn fks. satsing på farge.